SIRTAKI

SIRTAKI is een Grieks restaurant gelegen aan Grotestraat 214 in Nijverdal.

Meer informatie over SIRTAKI in Nijverdal

Sirtaki is een Grieks restaurant met vestigingen in Nijverdal en Haaksbergen. Ze zijn gespecialiseerd in het bereiden van lekker Grieks eten van goede kwaliteit en streven ernaar om een authentieke Griekse sfeer te creëren. Het restaurant heeft al vele jaren gasten laten kennismaken met de Griekse keuken en levensstijl. Naast het eten en de sfeer bieden ze ook arrangementen aan, zoals een Solex-toer met aansluitend een Griekse maaltijd. Op de menukaart staan verschillende koude en warme voorgerechten, evenals soepen. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 15:00 tot 22:00. Reserveren is mogelijk via het telefoonnummer 053 572 11 99.

Wil je weten wat SIRTAKI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SIRTAKI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SIRTAKI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SIRTAKI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar SIRTAKI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SIRTAKI

Bezoekers bekeken ook