Slagerij Pennings

Slagerij Pennings is een Slagerij gelegen aan Rijssensestraat 52 in Nijverdal.

Meer informatie over Slagerij Pennings in Nijverdal

Pennings is een ambachtelijke slagerij in Nijverdal, al 90 jaar een familiebedrijf dat het vak van generatie op generatie doorgeeft. Ze zijn een van de weinige slagers die nog zelf slachten, en ze weten precies waar hun vlees vandaan komt. Als ambachtelijke slager staan ze zelfs op de lijst van cultureel immaterieel erfgoed. Bij Pennings kun je terecht voor een goed stuk vlees, en ze bieden ook diverse barbecue- en gourmetmogelijkheden aan. Ze hebben een selectie aan BBQ-vlees, BBQ-pakketten en verschillende soorten BBQ's die je kunt huren. Daarnaast hebben ze ook een aanbod aan salades en brood, perfect als bijgerecht bij de BBQ of tijdens het gourmetten. Je kunt contact met ze opnemen via het telefoonnummer 0548 612 202 en ze zijn gevestigd aan de Rijssensestraat 52 in Nijverdal.

Wil je weten wat Slagerij Pennings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Pennings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Pennings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Pennings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Slagerij Pennings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Pennings

Bezoekers bekeken ook