Sportsbalm

Sportsbalm is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Rudolf Dieselstraat 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Sportsbalm in Nijverdal

Sportsbalm biedt een uitgebreid assortiment aan spier- en huidverzorgingsproducten voor sporters. Met verwarmende zalf en balsem bereid je je spieren voor op inspanning, terwijl de Performance Series zorgt voor optimale verzorging tijdens het sporten. De Care producten beschermen de huid tegen irritatie en schuurplekken, en de Recovery Series ondersteunt het herstel van beschadigd spierweefsel na inspanning. Sportsbalm is de nummer 1 op het gebied van kwaliteit en werkt samen met artsen en topsporters om de producten te ontwikkelen en te testen. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor sporters en bevorderen prestaties, herstel en verzorging. Als official partner van Team Jumbo-Visma wordt Sportsbalm ook gebruikt door professionele wielrenners. In het magazine vind je tips voor een ideale warming-up bij wielrennen, het voorkomen en behandelen van schuurplekken, en het verzorgen van je spieren als een professional.

Wil je weten wat Sportsbalm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportsbalm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportsbalm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportsbalm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Sportsbalm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportsbalm

Bezoekers bekeken ook