St. Antonius van Padua

St. Antonius van Padua is een Katholieke kerk gelegen aan Grotestraat 148 in Nijverdal.

Meer informatie over St. Antonius van Padua in Nijverdal

Op de website van St. Antonius van Padua in Nijverdal kun je nu online een kaarsje aansteken en er een gebed aan koppelen. Daarnaast kun je hen volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten en vieringen. Het contactadres van St. Antonius van Padua is Grotestraat 150, 7443 BN Nijverdal. Het secretariaat is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00-11.30 uur. Er zijn verschillende evenementen gepland, zoals een concert van Quo Vadis op 25 november, een lichtjesviering op het kerkhof, een tentoonstelling in Wierden en een lezing in de St. Jankerk in Enschede. Ook is er een kampvuuravond en een concert van het Christelijk Zangkoor Nijverdal. Verder worden er vieringen gehouden op de 32e en 33e zondag door het jaar en op Christus Koning van het heelal. Voor dringende pastorale hulp kun je bellen naar 06 574 290 99.

Wil je weten wat St. Antonius van Padua verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Antonius van Padua of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Antonius van Padua? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Antonius van Padua het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar St. Antonius van Padua reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Antonius van Padua

Bezoekers bekeken ook