Steggink naaimachines

Steggink naaimachines is een Winkel voor naaimachines gelegen aan Rijssensestraat 229a in Nijverdal.

Meer informatie over Steggink naaimachines in Nijverdal

Komende donderdag 14 september organiseert Steggink Naaimachines een demodag waarop klanten de verschillende naai- en lockmachines kunnen bewonderen en de verschillen tussen de machines kunnen leren kennen. Dit is een goede gelegenheid voor klanten die nog twijfelen over de aanschaf van een machine. Ook kunnen klanten die al een machine hebben, komen kijken naar de mogelijkheden die de machines bieden. Vanaf volgende week (19 september) zullen de openingstijden van de winkel tijdelijk worden aangepast. Op dinsdag zal de winkel gesloten zijn vanwege drukte bij reparatie en onderhoud. Op woensdag tot en met zaterdag zijn klanten nog steeds van harte welkom. Om het voor klanten gemakkelijker te maken om hun naai- of lockmachine gerepareerd te krijgen, heeft Steggink Naaimachines verschillende inbrengpunten in de regio. Klanten kunnen hun machine daar laten repareren en deze wordt dan binnen een week weer teruggebracht. Voor de adressen van de inbrengpunten kunnen klanten terecht op de website van Steggink Naaimachines.

Wil je weten wat Steggink naaimachines verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steggink naaimachines of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steggink naaimachines? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steggink naaimachines het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Steggink naaimachines reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steggink naaimachines

Bezoekers bekeken ook