Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel

Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel is een Medische kliniek gelegen aan Kruidenlaan 276 in Nijverdal.

Meer informatie over Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel in Nijverdal

In het Medisch Centrum Kruidenwijk is het mogelijk om een sterilisatie (vasectomie) te ondergaan. Dokter Giard heeft hiervoor een aanvullende opleiding gevolgd. De sterilisatie wordt in samenwerking met urologen in het ZGT uitgevoerd. Bij een vasectomie worden beide zaadleiders verwijderd, waardoor zaadcellen niet meer in het spermavocht terechtkomen en u onvruchtbaar wordt. De ingreep wordt uitgevoerd met behulp van de "non-scalpel techniek", waarbij er geen mes wordt gebruikt en er minder schade aan bloedvaten is. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Een verwijsbrief is niet nodig en de kosten bedragen €405,-. Meer informatie is te vinden via de link op de website.

Wil je weten wat Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterilisatie bij huisarts Giard en Ketel

Bezoekers bekeken ook