Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn

Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn is een Zwemvereniging gelegen aan Reigersbek 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn in Nijverdal

De SRZ is een stichting die revalidatiezwemmen aanbiedt in Zwem-, Sport- en Zorgcentrum "Het Ravijn". Tijdens de lessen staat het bewegen in warm water en deelname aan activiteiten centraal, met individuele aanpassing en aandacht. De stichting onderscheidt zich van andere doelgroepen door speciale scholing van de begeleiding en is niet prestatiegericht. Er is de mogelijkheid om een proefles te volgen voor een van de zwemlessen.

Wil je weten wat Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn

Bezoekers bekeken ook