Taekwondo Nijverdal

Taekwondo Nijverdal is een Taekwondoschool gelegen aan Brandweer, Maasstraat 6 Ingang Kerkstraat tegenover, Maasstraat 6 in Nijverdal.

Meer informatie over Taekwondo Nijverdal in Nijverdal

Taekwondo Nijverdal is een vereniging die opgericht is op 1 januari 1990. Ze bieden taekwondolessen aan die leuk, leerzaam en motiverend zijn. De sport is toegankelijk voor iedereen, ongeacht huidskleur, religie, opleiding, afkomst of leeftijd. De lessen zijn gebaseerd op de doelstellingen van taekwondo, zoals beleefdheid, integriteit, zelfbeheersing en volhardendheid. Daarnaast train je ook je weerbaarheid, conditie, concentratievermogen, uitstraling en zelfbeheersing. Taekwondo Nijverdal volgt de richtlijnen van de World Taekwondo en is aangesloten bij de Taekwondo Bond Nederland. Je kunt een week lang gratis meetrainen om te kijken of taekwondo iets voor jou is.

Wil je weten wat Taekwondo Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taekwondo Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taekwondo Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taekwondo Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Taekwondo Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taekwondo Nijverdal

Bezoekers bekeken ook