Tandartsenpraktijk Het Centrum

Tandartsenpraktijk Het Centrum is een Tandarts gelegen aan Grotestraat 117 in Nijverdal.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Het Centrum in Nijverdal

Tandartspraktijk Het Centrum biedt tandzorg met persoonlijke aandacht. Ze hebben een visie om elke patiënt op een persoonlijke manier te behandelen en werken met tandartsen en assistenten die een vast aanspreekpunt zijn. Ze bieden verschillende behandelingen zoals consulten, implantaten, kronen, bruggen, vullingen, tandvleesbehandelingen, preventieve mondverzorging en het maken/beoordelen van foto's. De praktijk hanteert huisregels om het dagelijkse werk soepel te laten verlopen. Het team bestaat uit tandarts Reza Bozorgmehri, een vacature voor een tandarts, assistente Tanja Altena en een vacature voor een assistent(e). Bij spoedgevallen kunnen patiënten tijdens openingstijden contact opnemen en buiten openingstijden kunnen ze terecht bij Tandarts Post Twente. Er worden veelgestelde vragen beantwoord en nieuwe patiënten kunnen zich inschrijven. De praktijk is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er is gratis parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en de praktijk is toegankelijk met een traplift.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Het Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Het Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Het Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Het Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Het Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Het Centrum

Bezoekers bekeken ook