Tandartspraktijk Kruidenhof

Tandartspraktijk Kruidenhof is een Tandartspraktijk gelegen aan Kuperserf 5 in Nijverdal.

Meer informatie over Tandartspraktijk Kruidenhof in Nijverdal

Bij tandartspraktijk Kruidenhof kunt u terecht voor algemene tandheelkunde en alle tandheelkundige behandelingen, allemaal onder één dak. Ze bieden duidelijke communicatie over de staat van uw gebit, de mogelijke behandelingen en wat er tijdens een behandeling wordt gedaan. Samen met u wordt gekeken naar de beste behandeling voor uw situatie. Ze maken gebruik van moderne technieken, zoals een mondscanner, om het 'happen' tijdens behandelingen te voorkomen. Daarnaast zijn ze een verwijspraktijk voor wortelkanaalbehandelingen en implantologie. De praktijk staat open voor nieuwe inschrijvingen en heeft een nieuwe tandarts, Yessica van Dijk, die gespecialiseerd is in het behandelen van angstige patiënten. Ze zoeken ook een (preventie)assistente om het team te versterken. De praktijk is gevestigd op het Kuperserf in Nijverdal, naast Bakkerij Lorkeers en de Jumbo, waar u gratis kunt parkeren.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Kruidenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Kruidenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Kruidenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Kruidenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Tandartspraktijk Kruidenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Kruidenhof

Bezoekers bekeken ook