Tennisschool Roy Beene (TRB)

Tennisschool Roy Beene (TRB) is een Tennisleraar gelegen aan Brakenbeltsweg 38 in Nijverdal.

Meer informatie over Tennisschool Roy Beene (TRB) in Nijverdal

Tennisschool Roy Beene biedt verschillende activiteiten aan, zoals tennistrainingen, clinics en evenementen. In april is het vriendjesmaand, waarbij kinderen die tennis volgen hun vriendjes of vriendinnetjes mogen meenemen naar de tennisles. Tenniskids TOF is ook actief bij tennisvereniging TV Albergen, waar kinderen tot 12 jaar met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen de sport snel leren spelen. Het programma focust zich op de ontwikkeling van kinderen op hun eigen tempo en op verschillende aspecten, zoals techniek, tactiek, mentale en sociale vaardigheden. In de voorjaarsvakantie hebben 60 jongeren deelgenomen aan tennisclinics als onderdeel van de Winter Games, een initiatief om jongeren in beweging te krijgen. Hofactief, samen met Tennisschool Roy Beene en andere tennisclubs, heeft jongeren tussen 13 en 17 jaar uit de gemeente Hof van Twente enthousiast gemaakt voor tennis. De Winter Games begonnen op 23 februari bij TV Stedeke in Diepenheim met succesvolle tennisclinics onder leiding van tennistrainer Roy Beene. Op 25 februari opende de Goorse Tennisclub haar banen voor de jeugd, met Tennistrainer Jelle Stoker. Beide dagen waren een combinatie van tennissen, bewegen, ontmoeten en plezier hebben, en waren coronaproof georganiseerd. Tennisschool Roy Beene biedt ook tennislessen aan, waarvoor men kan inschrijven via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Tennisschool Roy Beene (TRB) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisschool Roy Beene (TRB) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisschool Roy Beene (TRB)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisschool Roy Beene (TRB) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Tennisschool Roy Beene (TRB) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisschool Roy Beene (TRB)

Bezoekers bekeken ook