Ter Braak Willems Twentse Notarissen

Ter Braak Willems Twentse Notarissen is een Notaris gelegen aan Máximastraat 4 in Nijverdal.

Meer informatie over Ter Braak Willems Twentse Notarissen in Nijverdal

Ter Braak Willems is een notariskantoor dat juridisch advies biedt op verschillende gebieden, zoals de aankoop of verkoop van een woning, het starten of overdragen van een bedrijf, en persoonlijke en familiezaken. Ze hebben veel kennis op het gebied van onroerend goed en helpen bij het maken van de juiste juridische keuzes om risico's te vermijden. Het kantoor wordt geleid door notarissen Marjolein Lucassen, Dinand ter Braak en Egbert Willems. Marjolein Lucassen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, personen- en familierecht en onroerend goed. Dinand ter Braak heeft ervaring in de onroerend goed markt en is gespecialiseerd in onderwerpen zoals winkels, bedrijfsgebouwen en appartementen. Egbert Willems is een estate planner en richt zich voornamelijk op het personen en familierecht en de fiscale aspecten daarvan. Het kantoor heeft twee vestigingen in Almelo en Nijverdal en biedt ook de mogelijkheid om de voortgang van dossiers online te volgen. Ze staan klaar om advies te geven en zijn bereikbaar via telefoon, sms of WhatsApp.

Wil je weten wat Ter Braak Willems Twentse Notarissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Braak Willems Twentse Notarissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Braak Willems Twentse Notarissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Braak Willems Twentse Notarissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Ter Braak Willems Twentse Notarissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Braak Willems Twentse Notarissen

Bezoekers bekeken ook