Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal.

Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal. is een Winkel voor bakkerijbenodigdheden gelegen aan Van Den Bergsweg 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal. in Nijverdal

Wij kunnen u helpen met verschillende zaken op het gebied van bakkerijmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij producten ontworpen en verbeterd naar de wensen van onze klanten. Onze machines worden op maat gemaakt in samenwerking met betrouwbare leveranciers. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw machine te laten reviseren in plaats van direct te vernieuwen. Als u een nieuwe of gebruikte machine nodig heeft maar het geld niet direct beschikbaar heeft, kunnen wij de financiering voor u regelen. Ter Haar BV heeft onlangs zijn 50-jarig jubileum gevierd en is opgericht door Gait en Dieks ter Haar. Het team van Ter Haar bestaat uit ervaren medewerkers die u graag te woord staan en u kunt contact met hen opnemen voor informatie, prijzen en leveringen van de oliebollenlijnen.

Wil je weten wat Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Haar bakkerijmachines, Nijverdal.

Bezoekers bekeken ook