terStal

terStal is een Kledingwinkel gelegen aan Henri Dunantplein 5-7 in Nijverdal.

Meer informatie over terStal in Nijverdal

Ontdek onze nieuwste mode in onze webshop! Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ook via de chat contact opnemen. De chat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Als je antwoorden zoekt op veelgestelde vragen, kun je terecht in ons Helpcenter. Voordat je contact opneemt, is het handig om hier eerst te kijken of je het antwoord op jouw vraag kunt vinden. Verder kun je bij ons online shoppen en als je je aanmeldt als member ontvang je 50 welkomstpunten. Lees meer over onze algemene voorwaarden en ons privacy statement. Het aanmaken van een account heeft vele voordelen.

Wil je weten wat terStal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van terStal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij terStal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je terStal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar terStal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. terStal

Bezoekers bekeken ook