Twict

Twict is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijssensestraat 51 in Nijverdal.

Meer informatie over Twict in Nijverdal

Twict is een betrouwbare en innovatieve softwarepartner voor de glasvezel industrie. Ze hebben jarenlange ervaring en expertise in de branche en ontwikkelen slimme IT-oplossingen voor efficiëntere uitrol en beheer van glasvezelnetwerken. Hun eigen platform, Twict4Fiber, automatiseert processen voor het uitrollen van glasvezelnetwerken en biedt oplossingen voor taakbeheer, schouwformulieren, werkbonnen, plansystemen, workflow management, CRM en documentatie. Daarnaast hebben ze ook het Common Network Operator Platform (CNOP) ontwikkeld, een interface die aannemers en glasvezel operators met elkaar verbindt voor een efficiënte uitwisseling van berichten. Twict gelooft dat CNOP een gamechanger is voor de branche. Ze digitaliseren bedrijven en zijn gevestigd in Nijverdal.

Wil je weten wat Twict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Twict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twict

Bezoekers bekeken ook