Uw Groene Vakwinkel B.V.

Uw Groene Vakwinkel B.V. is een Tuin gelegen aan Parallelweg 22 in Nijverdal.

Meer informatie over Uw Groene Vakwinkel B.V. in Nijverdal

Uw Groene Vakwinkel is een inkooporganisatie die bestaat uit 187 onafhankelijke ondernemers. Hoewel deze ondernemers hun eigen bedrijf willen behouden, zien ze wel de voordelen van samenwerken. De organisatie biedt ondersteuning aan de winkels op verschillende gebieden, zoals automatisering, winkeluitstraling en marketing. Doordat Uw Groene Vakwinkel een groot aantal deelnemers heeft, kunnen ze ook gunstige inkoopvoorwaarden bij leveranciers garanderen. De winkels bieden verschillende assortimenten, waaronder DHZ, Tuin en Dier. Daarnaast is er ook een module gericht op bouwmarkten en DHZ-zaken. Enkele voorbeelden van deelnemende winkels zijn Bouwmarkt Dieverbrug, De Schuur in Kootwijkerbroek en Vakwinkel Herwen. Kortom, Uw Groene Vakwinkel is een groeiende inkooporganisatie die de zelfstandigheid van haar ondernemers waardeert, maar tegelijkertijd profiteert van de voordelen van samenwerken.

Wil je weten wat Uw Groene Vakwinkel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Groene Vakwinkel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Groene Vakwinkel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Groene Vakwinkel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Uw Groene Vakwinkel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Groene Vakwinkel B.V.

Bezoekers bekeken ook