Vakantiewoning Carpe Diem

Vakantiewoning Carpe Diem is een Accomodatie gelegen aan G.H. Kappertstraat 42a in Nijverdal.

Meer informatie over Vakantiewoning Carpe Diem in Nijverdal

Onze vakantiewoning in Nijverdal is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke vakantie of een zakelijke overnachting. De woning is geschikt voor 2 tot 5 personen en heeft alle faciliteiten die je nodig hebt. De ligging is ideaal, tussen Nijverdal en Hellendoorn, met het centrum van Nijverdal op slechts 10 minuten fietsen en het prachtige Nationaal Park Sallandse Heuvelrug op 20 minuten fietsen. Ook de rivier de Regge is vlakbij, wat mogelijkheden biedt voor fietsen en wandelen. Onze gastvrijheid wordt hoog gewaardeerd door onze gasten en we doen er alles aan om hun verblijf zo prettig mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de beschikbaarheid te bekijken.

Wil je weten wat Vakantiewoning Carpe Diem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiewoning Carpe Diem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiewoning Carpe Diem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiewoning Carpe Diem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Vakantiewoning Carpe Diem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiewoning Carpe Diem

Bezoekers bekeken ook