Wibra

Wibra is een Prijsvechter gelegen aan Keizerserf 21 in Nijverdal.

Meer informatie over Wibra in Nijverdal

Wibra is er voor jou en helpt je het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken. Ze zorgen ervoor dat het huis schoon en opgeruimd is, maar ook een plek om gezellig te genieten. Daarnaast hebben ze trendy en actuele kleding in de winkels, voor zowel volwassenen als kinderen. Wibra biedt ook een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen, voordelige vrijetijdsartikelen, keuken- en kookartikelen en kleding. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd en je kunt veilig betalen met iDeal, creditcard of VVV bon. Retourneren kan gratis en eenvoudig in de winkels. Je kunt ook een winkel bij jou in de buurt zoeken en je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mooie kortingsacties. Dat doe je goed!

Wil je weten wat Wibra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Wibra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibra

Bezoekers bekeken ook