YogumYou

YogumYou is een Yogastudio gelegen aan Mensinkweg 41A in Nijverdal.

Meer informatie over YogumYou in Nijverdal

YogumYou is een yogastudio in Nijverdal die twee yoga stijlen aanbiedt: Zachte Yang Yoga en Yin Yoga. Zachte Yang Yoga is gericht op het sterker en flexibeler worden van je lichaamshouding, terwijl Yin Yoga zich richt op het versterken en versoepelen van gewrichten, pezen en bindweefsel. Beide stijlen helpen om balans te brengen en stress te verminderen. Je kunt vrijblijvend de yogalessen uitproberen om te ontdekken welke les het beste bij je past. YogumYou biedt persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Neem contact op voor een kennismakingsles. De contactinformatie van YogumYou is: mobiel: 06-21718284 en email: yogumyou@gmail.com.

Wil je weten wat YogumYou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YogumYou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YogumYou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YogumYou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar YogumYou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YogumYou

Bezoekers bekeken ook