AKOR Nijverdal

AKOR Nijverdal is een Aannemer gelegen aan Fuutweg 8 in Nijverdal.

Meer informatie over AKOR Nijverdal in Nijverdal

AKOR Nijverdal is een bouwbedrijf dat zich richt op niet-seriematige bouwprojecten, zoals nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatie. Ze zijn actief in de utiliteitsbouw en werken onder andere voor Ben & Jerry's, Euro Mouldings en Koninklijke Stempher verpakkingsindustrie. AKOR Nijverdal brengt mensen samen en verbindt ze om tot een bouwoplossing te komen. Ze nemen de zorg tijdens het hele bouwproces uit handen en letten op kwaliteit, budget en functionaliteit. De vakmensen van AKOR hebben hart voor hun werk en zijn sterk in maatwerk en het meedenken in oplossingen. AKOR Nijverdal is een erkend Fundeon-leerbedrijf en aangesloten bij Bouwend Nederland. Ze doen wat ze beloven en dat doen ze goed.

Wil je weten wat AKOR Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AKOR Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AKOR Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AKOR Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar AKOR Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AKOR Nijverdal

Bezoekers bekeken ook