Bouwbedrijf "De Staa"

Bouwbedrijf "De Staa" is een Aannemer gelegen aan Wierdensestraat 46 in Nijverdal.

Meer informatie over Bouwbedrijf "De Staa" in Nijverdal

Bouwbedrijf De Staa Nijverdal - Wierden is nu ook gespecialiseerd in het maken van prefab elementen op maat. Sinds 1 december 2018 zijn ze verhuisd naar een nieuwe hal in Wierden, waar ze een ruime opslag en verschillende machines hebben om opdrachten uit te voeren. Daarnaast maken ze gebruik van een bus die is uitgerust met allerlei soorten gereedschap en toebehoren, zodat projecten op locatie efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Het bedrijf is ook bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website, waar ze binnenkort meer informatie en voorbeelden van hun projecten zullen plaatsen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf "De Staa" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf "De Staa" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf "De Staa"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf "De Staa" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bouwbedrijf "De Staa" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf “De Staa”

Bezoekers bekeken ook