Akro Handelsonderneming

Akro Handelsonderneming is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Fuutweg 13 in Nijverdal.

Meer informatie over Akro Handelsonderneming in Nijverdal

Akro is een universeel garagebedrijf in Nijverdal. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals APK-keuringen, uitlijning van wielen, onderhoud en reparatie van auto's en schadeherstel. Ze zijn merkonafhankelijk, wat betekent dat ze goede connecties hebben met dealerbedrijven maar niet de hoge kosten van een dealer hebben. Ze kunnen ook helpen bij het vinden van een voertuig, zowel voor verkoop als lease. Daarnaast bieden ze ook verhuur van aanhangwagens en auto's aan. Bij Akro kan je ook terecht voor het overschrijven van je kenteken. Ze hebben momenteel vacatures voor een allround carrosseriebouwer, een sales medewerker en een technisch diagnose specialist. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden is het mogelijk om een afspraak te maken. De contactgegevens zijn Fuutweg 137, 7442 CL Nijverdal, telefoonnummer 0548 - 61 86 07 en e-mailadres info@akro.nl.

Wil je weten wat Akro Handelsonderneming verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Akro Handelsonderneming of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Akro Handelsonderneming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akro Handelsonderneming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Akro Handelsonderneming reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Akro Handelsonderneming

Bezoekers bekeken ook