Autobedrijf Nekkers

Autobedrijf Nekkers is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nijverheidsweg 15-B in Nijverdal.

Meer informatie over Autobedrijf Nekkers in Nijverdal

Autobedrijf Nekkers is een klein team dat zich richt op de verkoop van occasions. Als klant staat u bij hen centraal en zij vinden persoonlijk contact en korte lijnen belangrijk. In hun moderne werkplaats kunnen zij alle merken en modellen voorzien van betrouwbare en betaalbare APK, onderhoud en reparaties. Als RDW erkend bedrijf controleren zij alle occasions op onderhoudsboekjes, service papieren en de tellerstand. Ze bieden ook nieuwe APK en garantie aan. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor alle reparaties, onderhoud en keuringen voor alle merken en modellen. U kunt langskomen of hun assortiment aan occasions online bekijken. Hun adresgegevens zijn Autobedrijf Nekkers, Nijverheidsweg 15b, 7442 CH Nijverdal. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak. Ze zijn gesloten op zondag. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0548 – 62 44 88 of via e-mail info@autobedrijfnekkers.nl.

Wil je weten wat Autobedrijf Nekkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Nekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Nekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Nekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Autobedrijf Nekkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Nekkers

Bezoekers bekeken ook