ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Grotestraat 90-96 in Nijverdal.

Meer informatie over ALDI in Nijverdal

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van verse producten tot luxere artikelen, en dat allemaal voor een goedkopere prijs. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven ze altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, met lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen. ALDI heeft zowel eigen huismerken als A-merken, allemaal van topkwaliteit en een stuk betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Ze zijn trots op het feit dat hun huismerkproducten net zo goed zijn als de A-merken, maar honderden euro's goedkoper. Wie toch liever voor A-merken kiest, kan ook bij ALDI terecht. Winkelen bij ALDI is een goede keuze als je op zoek bent naar goedkopere boodschappen, met regelmatig mooie aanbiedingen. Ze streven naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid, met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast gaan ze ook de strijd aan tegen voedselverspilling, door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Boodschappen doen bij ALDI is gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook