Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Grotestraat 76 in Nijverdal.

Meer informatie over Lidl in Nijverdal

In deze tekst wordt gepromoot om in te loggen op je Lidl-account en om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Daarnaast worden verschillende categorieën in de webshop genoemd, zoals shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt ook vermeld dat er extra korting is met Lidl Plus. Verder worden er enkele merken uitgelicht, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ten slotte wordt er informatie gegeven over de contactmogelijkheden, service, nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en de Lidl-app.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook