Bert Kelder Schilderwerken

Bert Kelder Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Kruidenlaan 140 in Nijverdal.

Meer informatie over Bert Kelder Schilderwerken in Nijverdal

Bert Kelder Schilderwerken is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in schilderwerk, beglazing en wandafwerking. Het bedrijf is opgericht door Bert Kelder in januari 2008, nadat hij jarenlang in loondienst had gewerkt. Sindsdien heeft hij een grote klantenkring opgebouwd in de gemeente Hellendoorn, met name in de Kruidenwijk van Nijverdal. Bert Kelder is gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en het plaatsen van glas. Daarnaast biedt hij ook schoonmaakdiensten aan, zoals dakgoten reinigen en kunststof boeidelen en panelen reinigen. Voor de wintermaanden heeft Bert Kelder Schilderwerken een speciale actie waarbij er 20% korting wordt gegeven op het uurtarief voor binnenschilderwerk. Dit zorgt voor kleurig en fris schilderwerk met een fikse korting.

Wil je weten wat Bert Kelder Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bert Kelder Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bert Kelder Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bert Kelder Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bert Kelder Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bert Kelder Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook