HBS Schilderwerken

HBS Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Groen van Prinstererstraat 24 in Nijverdal.

Meer informatie over HBS Schilderwerken in Nijverdal

HBS Schilderwerken is een bedrijf dat staat voor vakmanschap en degelijkheid op het gebied van schilderwerk. De eigenaar, Herman Braamhaar, heeft al jarenlange ervaring als schilder. In 2008 is hij zijn eigen bedrijf gestart in Nijverdal en sindsdien heeft hij tevreden klanten. Bij HBS Schilderwerken staat deskundigheid en eerlijk advies hoog in het vaandel, waarbij de klant altijd koning is. Afspraak is afspraak en er zullen geen verrassingen zijn. Naast schilderwerk biedt HBS Schilderwerken ook aanvullende diensten aan, zoals het repareren van houtrot, het vervangen van kozijnen, glaszetten, behangen, reiniging van dakgoten en dakkapellen, en kleuradvies. Voor grotere klussen kan Herman een team van vakmensen inschakelen om ervoor te zorgen dat het werk professioneel wordt opgeleverd. Als u advies wilt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat HBS Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HBS Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HBS Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HBS Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar HBS Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HBS Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook