Beth-Shalom

Beth-Shalom is een Kerk gelegen aan Maasstraat 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Beth-Shalom in Nijverdal

Beth Shalom is een kerk die gelooft in de genade, liefde en vrede van Jezus Christus. Ze streven ernaar om Jezus Christus te kennen en hem bekend te maken aan anderen. De kerk organiseert verschillende activiteiten, zoals muziekavonden, verdiepingskringen en huiskringen. Op de agenda staan ook aankomende diensten, die zowel live als online te volgen zijn. Op zondagochtend om 10:00 uur is er een dienst in Nijverdal. Daarnaast worden er ook andere evenementen georganiseerd, zoals het Kinderkamp dat plaatsvindt van 14 tot 16 juli 2023. Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom om langs te komen op zondag en de Facebook-pagina van Beth Shalom te bekijken.

Wil je weten wat Beth-Shalom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beth-Shalom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beth-Shalom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beth-Shalom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Beth-Shalom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beth-Shalom

Bezoekers bekeken ook