The Cross

The Cross is een Kerk gelegen aan Constantijnstraat 31 in Nijverdal.

Meer informatie over The Cross in Nijverdal

Christengemeente The Cross is een dynamische kerk die de liefdevolle boodschap van Jezus Christus centraal stelt. Ze geloven dat Jezus Christus onveranderlijk is en dat er vandaag de dag nog steeds wonderen kunnen gebeuren. In hun samenkomsten is er altijd ruimte voor persoonlijk gebed. De kerk heeft elke zondag om 10:00 uur een dienst. Voor contact kunnen mensen naar het adres Constantijnstraat 31, 7442 MD Nijverdal gaan, een e-mail sturen naar info@thecross.nl of contact opnemen via Facebook onder de naam The Cross Nijverdal. Mensen kunnen ook meebouwen aan de kerk door een bijdrage te leveren via het IBAN-nummer NL48 RABO 0302 3641 96. De kerk is gevestigd op Constantijnstraat 31, 7442 MD Nijverdal en heeft een ANBI-info. Het copyright van Christengemeente The Cross is in handen van 2023.

Wil je weten wat The Cross verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Cross of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Cross? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Cross het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar The Cross reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Cross

Bezoekers bekeken ook