Bodycare & Beauty Schoonheidssalon

Bodycare & Beauty Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Wassenaar van Obdamstraat 2a in Nijverdal.

Meer informatie over Bodycare & Beauty Schoonheidssalon in Nijverdal

Bodycare & Beauty in Nijverdal biedt oplossingen voor iedereen die problemen ondervindt met zijn/haar huid. Ze helpen je op een effectieve, biologische en duurzame manier om je huid gezond te maken. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Schoonheidsspecialiste/huidcoach Joelande Mensink biedt diverse behandelingen en producten aan om huidproblemen op te lossen. Denk hierbij aan acné, couperose, droge huid, eczeem, pigmentvlekken, rimpels en nog veel meer. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen en biedt ze een Healthy Lifestyle aan. Ze werkt met natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten en minerale make-up. Klanten zijn erg tevreden over de behandelingen en producten en merken dat hun huid aanzienlijk verbetert. Bodycare & Beauty bestaat sinds 2000 en heeft al veel huidklachten kunnen verhelpen. Joelande Mensink neemt altijd voldoende tijd voor haar klanten en zorgt ervoor dat ze alle rust en aandacht krijgen. Ze kijkt naar de oorzaak van het probleem en bespreekt samen met de klant welke behandeling het meest effectief zal zijn. De salon werkt met natuurlijke, biologische en pure producten en biedt ook natuurlijke voedingssupplementen aan. Daarnaast heeft Bodycare & Beauty ook minerale make-up en biologische zonbescherming in het assortiment. Je kunt ook een kadobon bestellen vanaf €12,50.

Wil je weten wat Bodycare & Beauty Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodycare & Beauty Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodycare & Beauty Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodycare & Beauty Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bodycare & Beauty Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodycare & Beauty Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook