Salon Zen & Zuiver

Salon Zen & Zuiver is een Schoonheidssalon gelegen aan Ericaweg 11 in Nijverdal.

Meer informatie over Salon Zen & Zuiver in Nijverdal

Salon Zen & Zuiver is een schoonheidssalon in Nijverdal waar ontspanning, persoonlijke aandacht en natuurzuivere huidverzorging centraal staan. De eigenaresse, Lisa, is een schoonheidsspecialiste die al 5 jaar in het vak zit. Ze begon op haar 15e in de verkoopbranche, maar miste iets in haar werk en besloot zich om te scholen. Ze wilde mensen een blij gevoel geven en zichzelf nuttig maken. Lisa voelt zich thuis in de combinatie van huidproblemen, cosmetica en mensen verwennen. Ze gebruikt het merk Botanical Beauty, dat natuurzuivere producten maakt. Lisa volgt nog steeds trainingen en cursussen om zichzelf te verbeteren en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de cosmetica-industrie. Ze werkt op afspraak, zowel overdag als 's avonds.

Wil je weten wat Salon Zen & Zuiver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Zen & Zuiver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Zen & Zuiver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Zen & Zuiver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Salon Zen & Zuiver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Zen & Zuiver

Bezoekers bekeken ook