Studio RubyBella Beauty

Studio RubyBella Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Beethovenlaan 24 in Nijverdal.

Meer informatie over Studio RubyBella Beauty in Nijverdal

Beauty Ruby Bella is een schoonheidssalon die verschillende behandelingen aanbiedt, zoals wenkbrauwen, gezicht, lippen, wimpers en oogleden. De CEO en oprichtster, Rubilene Siqueira Cordeiro, heeft haar droom waargemaakt door haar eigen salon aan huis te openen. Ze streeft ernaar om de klant een positieve ervaring te bieden en werkt rustig en nauwkeurig zodat de klant terugkomt. Studio RubyBella heeft een GGD-vergunning voor PMU-behandelingen, waarbij natuurlijke pigmenten tussen de eerste en tweede huidlaag worden ingebracht. Het resultaat vervaagt na twee tot vijf jaar, afhankelijk van de methode van aanbrengen. Daarnaast biedt de salon ook andere behandelingen aan, zoals BB Glow, Henna Brows en Powder Brows. Klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de behandelingen en de vriendelijke ervaring die ze hebben. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Studio RubyBella Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio RubyBella Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio RubyBella Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio RubyBella Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Studio RubyBella Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio RubyBella Beauty

Bezoekers bekeken ook