Kim's Skincare

Kim's Skincare is een Schoonheidssalon gelegen aan Jipkesbeltweg 26 in Nijverdal.

Meer informatie over Kim's Skincare in Nijverdal

Bij Kim's Skincare kunt u terecht voor al uw schoonheidsbehandelingen. Sinds 1994 zijn zij experts in het behandelen van uw huid en bieden zij deskundig advies. De salon gebruikt producten van het gerenommeerde merk Jean D'Arcel en deze zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Daarnaast bieden ze ook make-up services voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften. Zij komen zelfs bij u thuis. Mocht u niet alle informatie op de website vinden, dan kunt u altijd contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Kim's Skincare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kim's Skincare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kim's Skincare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim's Skincare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kim's Skincare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kim’s Skincare

Bezoekers bekeken ook