Salon Michelle

Salon Michelle is een Schoonheidssalon gelegen aan Anemoon 8 in Nijverdal.

Meer informatie over Salon Michelle in Nijverdal

In de tekst worden verschillende feiten genoemd over Salon Michelle. Ten eerste is er de mogelijkheid om gemakkelijk online een afspraak te maken, waarbij zowel contante als pinbetalingen worden geaccepteerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Verder wordt er vermeld dat er vanaf nu afspraken op aanvraag zijn voor pedicure behandelingen. Er is ook babynieuws, waarbij de eigenaar van de salon trotse ouders is geworden van een zoon genaamd Jort. Er wordt ook aangekondigd dat er een nieuwe prijslijst geldt vanaf januari 2023. Ten slotte worden er positieve recensies gegeven over de behandelingen bij Salon Michelle.

Wil je weten wat Salon Michelle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Michelle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Michelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Michelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Salon Michelle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Michelle

Bezoekers bekeken ook