Salon Jouw Moment

Salon Jouw Moment is een Schoonheidssalon gelegen aan Engelwortel 8 in Nijverdal.

Meer informatie over Salon Jouw Moment in Nijverdal

Salon Jouw Moment is de eigen salon van Dinarie Wolfkamp, een gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste. De salon is gevestigd aan de rand van de Kruidenwijk in Nijverdal en biedt diverse behandelingen aan, zoals het verwijderen van ongewenste haargroei, het plaatsen van wimperextensions en huidverbeterende of ontspannende behandelingen. Dinarie streeft naar kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer voor haar klanten. Ze werkt met heerlijke producten en is ook een officieel verkooppunt van Extenso, Loveli en Golden Rose. Vanaf oktober 2022 werkt Dinarie ook samen met Sabine van Botolicious, die gespecialiseerd is in Botox- en fillersbehandelingen. Dinarie heet je van harte welkom in haar salon.

Wil je weten wat Salon Jouw Moment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Jouw Moment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Jouw Moment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Jouw Moment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Salon Jouw Moment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Jouw Moment

Bezoekers bekeken ook