Breigarens.eu (webwinkel)

Breigarens.eu (webwinkel) is een Winkel gelegen aan Haagwinde 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Breigarens.eu (webwinkel) in Nijverdal

Op breigarens.eu vind je een ruime keuze aan breiwol op conen. Deze garens zijn al opgewonden, dus je hoeft ze niet meer zelf op te winden en ze rollen ook niet weg. Bovendien hoef je niet steeds een nieuwe draad aan te hechten, omdat de conen meestal 50 of 100 gram bevatten. Met de meeste garens kan je zowel haken als handbreien en met dunne garens kan je eindeloze variaties maken door te spelen met het aantal draden en kleuren. Daarnaast worden er ook specifieke garens aangeboden, zoals de Kid-Mohair Acryl Polyamide in verschillende kleuren. Voor Belgische ondernemers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van intracommunautaire verwerving en geen BTW te betalen. Bestellingen worden meestal dezelfde werkdag verzonden als de betaling voor 16:00 uur binnen is. Verzending is gratis vanaf € 100,00 en er kan veilig worden betaald via iDEAL, bancontact/MisterCash of bankoverschrijving. Voor vragen kan je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Breigarens.eu (webwinkel) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Breigarens.eu (webwinkel) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Breigarens.eu (webwinkel)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breigarens.eu (webwinkel) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Breigarens.eu (webwinkel) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Breigarens.eu (webwinkel)

Bezoekers bekeken ook