Post met liefs

Post met liefs is een Winkel gelegen aan Olde Blenkestraat 13 in Nijverdal.

Meer informatie over Post met liefs in Nijverdal

In deze tekst wordt een website genaamd "Post met liefs" geïntroduceerd. Op deze website kun je kleine cadeautjes bestellen die door de brievenbus passen. De cadeautjes worden mooi ingepakt en voorzien van een handgeschreven kaartje, zodat het uitpakken een feestje is. Op de website worden verschillende cadeautjes aangeboden, zoals gelukspoppetjes, engeltjes, theepakketjes, kaarten, cadeaupakketjes, gehaakte cadeautjes, snoepjes, kaartenhouders, armbandjes, droogbloemetjes, chocolaatjes, kaarsen en bloemzaadjes. Verder wordt er de mogelijkheid geboden om je aan te melden voor de nieuwsbrief en kun je de website volgen op Instagram en Facebook. Ook worden het KVK-nummer (80691072) en BTW-nummer (NL003476047B90) van het bedrijf vermeld.

Wil je weten wat Post met liefs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Post met liefs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Post met liefs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Post met liefs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Post met liefs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Post met liefs

Bezoekers bekeken ook