Cafetaria de Boomcate

Cafetaria de Boomcate is een Cafetaria gelegen aan Boomcateweg 75a in Nijverdal.

Meer informatie over Cafetaria de Boomcate in Nijverdal

Cafetaria de Boomcate is al meer dan 25 jaar een begrip in Nijverdal en omstreken. Ze hebben een zitgedeelte waar ruimte is voor 20 personen. Daarnaast bieden ze cateringdiensten aan voor familiebijeenkomsten, buurtbarbecues en bedrijfsfeesten. Er is wel een drukfout gemaakt in de openingstijden, want er worden alleen alcoholische dranken verkocht tot 20.00 uur. Het team van Boomcate biedt excuses aan voor het ongemak en adviseert om de Facebook-pagina in de gaten te houden. Ze hebben ook een assortiment aan producten, zoals cateringbuffetten, vers belegde broodjes, barbecues en arrangementen. Voor vacatures en contactinformatie kunnen mensen terecht op de website of Facebook-pagina van de Boomcate. Bestellingen kunnen alleen telefonisch worden geplaatst.

Wil je weten wat Cafetaria de Boomcate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Boomcate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Boomcate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Boomcate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Cafetaria de Boomcate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Boomcate

Bezoekers bekeken ook