Cafetaria De Meyboom

Cafetaria De Meyboom is een Cafetaria gelegen aan Meyboomstraat 9 in Nijverdal.

Meer informatie over Cafetaria De Meyboom in Nijverdal

Bij de Meyboom streven ze naar kwaliteit en ambacht in alles wat ze serveren, van de patat gemaakt van aardappels geteeld op de boerderij van de eigenaar tot de huisgemaakte recepten die pas op het bord van de gasten belanden als de eigenaren zelf tevreden en enthousiast zijn. Het restaurant, dat al meer dan 60 jaar bestaat, wordt sinds 2015 geleid door Stefan en Ramon en ze ontwikkelen hun recepten met aandacht en passie om te zorgen dat het eten verrassend is. Het restaurant heeft 32 zitplaatsen binnen en 50 op het terras, en heeft een modern groen en goud interieur voor een complete restaurantbeleving. Je kunt er terecht voor lunchgerechten, zoals een 12 uurtje of een uitsmijter, maar ook glutenvrije producten. Daarnaast serveren ze ook hun eigen gemaakte softijs. Bestellingen kunnen alleen telefonisch worden geplaatst.

Wil je weten wat Cafetaria De Meyboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Meyboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Meyboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Meyboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Cafetaria De Meyboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Meyboom

Bezoekers bekeken ook