De Wilgenweard

De Wilgenweard is een Centrum voor avontuurlijke sporten gelegen aan Sportlaan 6 in Nijverdal.

Meer informatie over De Wilgenweard in Nijverdal

De Wilgenweard is de horeca- en activiteitenlocatie van Overijssel en gespecialiseerd in groepsuitjes. Ze bieden een uniek uitje aan genaamd Escape Diner: Key of Life, waarbij je kunt genieten van een driegangendiner en tegelijkertijd de geheimen van Howard Carter en Toetanchamon kunt ontdekken. Daarnaast kun je bij De Wilgenweard ook samengestelde arrangementen boeken, waardoor je met één klik op de knop jouw hele uitje geregeld hebt. Ze hebben een top 5 van activiteiten, waaronder mountainbike verhuur, escape rooms, feestavond all-inclusive, escape diner: key of life en beat the matrix: unieke escape game. Daarnaast bieden ze ook themafeesten, vergadermogelijkheden, schoolreisjes, overnachtingsmogelijkheden en de mogelijkheid om een Wilgenweard cadeaubon te krijgen. Kortom, De Wilgenweard heeft voor iedere gelegenheid iets te bieden en staat klaar om te helpen bij het organiseren van een leuk uitje.

Wil je weten wat De Wilgenweard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wilgenweard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wilgenweard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wilgenweard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Wilgenweard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wilgenweard

Bezoekers bekeken ook