Kartplaza Actionworld

Kartplaza Actionworld is een Centrum voor avontuurlijke sporten gelegen aan Energiestraat 6 in Nijverdal.

Meer informatie over Kartplaza Actionworld in Nijverdal

Kartplaza Actionworld in Nijverdal is het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel. Naast indoor karten op een van de langste kartbanen van Europa, bieden ze ook andere activiteiten aan zoals Magic Bowling, Lasergamen, Kinderkarten, Outdoor Paintball, Escaperooms, Outdoor klimpark en Archery Shoot Out. Het bedrijfsfeest dat er gehouden werd was zeer geslaagd met leuke activiteiten en goede service. De openingstijden variëren per dag, maar tijdens de herfstvakantie zijn ze vanaf 14.00 uur geopend. Het is mogelijk om te reserveren en de reserveringsafdeling is vanaf 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

Wil je weten wat Kartplaza Actionworld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kartplaza Actionworld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kartplaza Actionworld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kartplaza Actionworld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kartplaza Actionworld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kartplaza Actionworld

Bezoekers bekeken ook