Es4Hair Kapsalon

Es4Hair Kapsalon is een Kapper gelegen aan G.J. Piksenstraat 52 in Nijverdal.

Meer informatie over Es4Hair Kapsalon in Nijverdal

Kapsalon Es4Hair in Nijverdal is een salon voor het hele gezin. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, kleuren, styling en verzorging. De salon heeft een informele en prettige sfeer en de eigenaar adviseert klanten over hun persoonlijke stijl. Ze volgt de laatste trends en kleuren om haar klanten veel mogelijkheden te kunnen bieden. Je kunt een afspraak maken voor een nieuw kapsel of om advies te krijgen over een behandeling. Voor vaste klanten is er de mogelijkheid om in noodsituaties een afspraak aan huis te plannen. De salon verkoopt ook producten van Keune en heeft een grote collectie beschikbaar. De prijzen voor knippen variëren van €16,00 tot €22,00. De salon is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag, maar afspraken buiten deze tijden zijn mogelijk in overleg. Es4Hair beschikt over airconditioning, gratis wifi en pinbetalingen zijn mogelijk. Daarnaast hebben ze de nieuwste technologie op het gebied van climazons.

Wil je weten wat Es4Hair Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Es4Hair Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Es4Hair Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Es4Hair Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Es4Hair Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Es4Hair Kapsalon

Bezoekers bekeken ook