His & Hers kapsalon Nijverdal

His & Hers kapsalon Nijverdal is een Kapper gelegen aan Kuperserf 71 in Nijverdal.

Meer informatie over His & Hers kapsalon Nijverdal in Nijverdal

His & Hers is dé kapsalon van Nijverdal waar kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Ze bieden verschillende faciliteiten om uw bezoek aangenaam te maken, zoals was-units met beensteun en rugmassage, heerlijke koffie en een relaxhoek. Het team is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en haarmodelijnen door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen. De salon is volledig corona-proof, met voldoende afstand tussen de stoelen en een ventilatiesysteem dat elke 30 minuten verse buitenlucht binnenbrengt. Ze werken ook hygiënisch. De salon is gevestigd aan Kuperserf 71 in Nijverdal en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, met openingstijden van 9:00 tot 21:00 uur (behalve op vrijdag tot 18:00 uur) en op zondag zijn ze gesloten. U kunt een afspraak maken via de website of door te bellen naar 0548 612525.

Wil je weten wat His & Hers kapsalon Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van His & Hers kapsalon Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij His & Hers kapsalon Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je His & Hers kapsalon Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar His & Hers kapsalon Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. His & Hers kapsalon Nijverdal

Bezoekers bekeken ook