Salon de Koep

Salon de Koep is een Kapper gelegen aan Mensinkweg 85 in Nijverdal.

Meer informatie over Salon de Koep in Nijverdal

Salon De Koep is een herenkapsalon in Nijverdal die al sinds 1936 bestaat. Ze hebben drie generaties ervaring en staan bekend om hun kwaliteit en aandacht voor de klant. De salon is gespecialiseerd in herenkapsels en baarden en biedt de kwaliteit die de moderne man verwacht. De sfeer in de salon is ongedwongen en er worden gesprekken tussen mannen onderling gevoerd. Vrouwen en kinderen zijn ook welkom. Verder worden er in het nieuws twee producten genoemd, namelijk de SEB MAN The Multi-Tasker Shampoo en het feit dat de salon gesloten is tijdens de herfstvakantie en de zomerperiode van 1 augustus tot en met 24 augustus 2023.

Wil je weten wat Salon de Koep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon de Koep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon de Koep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon de Koep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Salon de Koep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon de Koep

Bezoekers bekeken ook