Beauty by Lisette

Beauty by Lisette is een Kapper gelegen aan IJsselstraat 14 in Nijverdal.

Meer informatie over Beauty by Lisette in Nijverdal

Beauty By Lisette is een toonaangevende kapsalon in Nijverdal waar klanten met een grote glimlach de deur uit gaan. De eigenaar, Lisette, werkt met passie, aandacht en enthousiasme. In de salon wordt er geluisterd naar de wensen van de klanten en wordt er een eerlijk advies gegeven. Samen wordt er gewerkt aan een kapsel dat bij de klant past, met behulp van de beste producten. Naast het knippen en kleuren van het haar, is Lisette ook gespecialiseerd in styling en visagie. Ze volgt altijd de nieuwste trends en technieken en helpt zowel dames, heren als kinderen.

Wil je weten wat Beauty by Lisette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Lisette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Lisette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Lisette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Beauty by Lisette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Lisette

Bezoekers bekeken ook