The hive studio

The hive studio is een Kapper gelegen aan Keizerserf 34-A in Nijverdal.

Meer informatie over The hive studio in Nijverdal

Bij The Hive Studio kun je genieten van een ontspannende en nieuwe ervaring. In deze salon kun je terecht voor zowel dames als heren en bieden ze een breed scala aan diensten aan, zoals krullen speciaal, kleurbehandelingen, herenkapsels, droge knipbeurten, make-up en haarextensies. Daarnaast hebben ze ook een speciale barberbar voor mannen en een lady lounge waar geen jongens of mannen zijn toegestaan. Bij The Hive Studio kun je dus genieten van goede service, expertise en alle rust om echt aandacht te krijgen voor je kapsel. Benieuwd naar meer? Lees dan verder!

Wil je weten wat The hive studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The hive studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The hive studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The hive studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar The hive studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The hive studio

Bezoekers bekeken ook