Tijd voor Haar

Tijd voor Haar is een Kapper gelegen aan Orchidee 5 in Nijverdal.

Meer informatie over Tijd voor Haar in Nijverdal

Tijd voor Haar is een kapsalon voor dames, heren en kinderen, gevestigd in Nijverdal. Op dit moment is de eigenaresse, Nienke van Dijk, met zwangerschapsverlof. Zodra zij weer beschikbaar is, zal zij haar klanten op de hoogte stellen via social media en e-mail. Nienke heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende kapsalons en heeft besloten om haar eigen salon te openen. Haar doel is om haar klanten blij de deur uit te laten gaan met een mooi kapsel. Ze werkt met de producten van het merk Inebrya en is tevens dealer van deze producten. Klanten kunnen online een afspraak maken of contact opnemen via telefoon of WhatsApp. Daarnaast kunnen klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe producten. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Tijd voor Haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tijd voor Haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tijd voor Haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tijd voor Haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Tijd voor Haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tijd voor Haar

Bezoekers bekeken ook