Hair by Marleen

Hair by Marleen is een Kapper gelegen aan Groen van Prinstererstraat 32 in Nijverdal.

Meer informatie over Hair by Marleen in Nijverdal

Hair by Marleen is een kapsalon in Nijverdal voor vrouwen, mannen en kinderen die het beste uit hun haar willen halen. Het team van Hair by Marleen is gezellig, vakkundig en staat 6 dagen per week voor je klaar. De salon beschikt over airco en WiFi. Je kunt een afspraak maken of advies vragen door te bellen naar het telefoonnummer 0548-615827. Het team bestaat uit Alma, Nancy, Marleen en Janine, die allemaal topstylisten zijn. Hair by Marleen werkt met Keune haarproducten. Voor vragen of berichten kun je contact opnemen via het contactformulier, maar dit is niet bedoeld voor het maken van een afspraak. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van aanbiedingen en nieuws uit de kapsalon, kun je je registreren.

Wil je weten wat Hair by Marleen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair by Marleen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair by Marleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair by Marleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Hair by Marleen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair by Marleen

Bezoekers bekeken ook