Historisch Centrum d' Oale Pastorie

Historisch Centrum d' Oale Pastorie is een Museum gelegen aan Grotestraat 150 in Nijverdal.

Meer informatie over Historisch Centrum d' Oale Pastorie in Nijverdal

De Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal is een vereniging die zich inzet voor het behoud en beheer van cultureel erfgoed in de gemeente Hellendoorn. Ze willen historisch erfgoed toegankelijk maken voor een breed publiek. De vereniging heeft ongeveer 550 leden en biedt verschillende activiteiten en een kwartaalblad aan. Iedereen kan lid worden en ontvangt dan het blad de Reggesproake en een digitale nieuwsbrief. Er zijn ook werkgroepen waar vrijwilligers zich kunnen inzetten voor het erfgoed en de historie van Hellendoorn. Daarnaast kunnen mensen historisch materiaal schenken of uitlenen aan de vereniging. Sinds 8 oktober 2022 heeft de vereniging ook een Historisch Centrum genaamd d'Oale Pastorie. Hier kunnen mensen exposities bezoeken, educatie krijgen en historisch onderzoek doen. De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag en op afspraak. Er staan ook verschillende evenementen op de agenda, zoals een treinrit langs de Ten Cate Terreinen, een filmmiddag en een lezing over buitenplaatsen en adel.

Wil je weten wat Historisch Centrum d' Oale Pastorie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historisch Centrum d' Oale Pastorie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historisch Centrum d' Oale Pastorie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historisch Centrum d' Oale Pastorie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Historisch Centrum d' Oale Pastorie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historisch Centrum d’ Oale Pastorie

Bezoekers bekeken ook