Memory Vrijheidsmuseum

Memory Vrijheidsmuseum is een Museum gelegen aan Grotestraat 13 in Nijverdal.

Meer informatie over Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal

Het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal neemt je mee op een reis door de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en onze strijd voor vrijheid. Je leert over het ontstaan van de oorlog, hoe Nederland zich heeft verdedigd tegen de vijand en hoe we vijf jaar lang onderdrukt werden. Ook wordt de rol van buitenlandse soldaten belicht, die hun leven hebben opgeofferd voor onze vrijheid. De expositie in het museum laat je nadenken over jouw rol bij vrijheid en de invloed die je hebt op jezelf en anderen. Het museum is zes dagen per week geopend, met verschillende openingstijden in de zomer en winter. Het adres is Grotestraat 137, 443 BA Nijverdal, Nederland.

Wil je weten wat Memory Vrijheidsmuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Memory Vrijheidsmuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Memory Vrijheidsmuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Memory Vrijheidsmuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Memory Vrijheidsmuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Memory Vrijheidsmuseum

Bezoekers bekeken ook